Octy
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.
Zamów do ND 26.05 24:00 | Dostawa: Poznań i okol. ŚR/PT 29/31.05 Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Trójmiasto, Aglomeracja Śląska, Wlkp, Bydgoszcz, Toruń PT 31.05
Zamów do ND 26.05 24:00 | Dostawa Poznań ŚR/PT 29/31.05 | Wrocław Warszawa Kraków Łódź Trójmiasto Agl. Śląska Wlkp Bydgoszcz Toruń PT 31.05
Ocet nadaje potrawom kwaskowy smak. Biały ocet winny stosowany jest do sałatek i surówek. Do marynat mięsnych najepszy jest czerwony ocet winny lub ocet balsamiczny - polecamy ten oryginalny z Modeny.